| id: | 30952 | 
|---|---|
| Назва: | Удосконалення технології приготування страв з використанням емульгуючих систем (за матеріалами фізичної особи-підприємця Арсе Марселя Феліксовича, ресторан «Іль-де-Франс», м. Вінниця) | 
| Автори: | Лесько О. С. | 
| Ключові слова: | пастоподібний напівфабрикат, сушена тваринна сировина, сушена рослинна сировина | 
| Дата публікації: | 2025-01-21 09:53:14 | 
| Останні зміни: | 2025-01-21 09:53:14 | 
| Рік видання: | 2024 | 
| Аннотація: | Мета дослідження – удосконалення та впровадженням у ресторані «Ільде-Франс» новітніх технологій приготування інноваційної продукції з використанням емульгуючих систем. | 
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=30952 | 
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 65 с. | 
| Розташовується в колекціях: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Ким внесений: | Адміністратор | 
| Файл : 30952.pdf Розмір : 6172986 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|  | |