Репозиторій ВТЕІ
id: 30952
Назва: Удосконалення технології приготування страв з використанням емульгуючих систем (за матеріалами фізичної особи-підприємця Арсе Марселя Феліксовича, ресторан «Іль-де-Франс», м. Вінниця)
Автори: Лесько О. С.
Ключові слова: пастоподібний напівфабрикат, сушена тваринна сировина, сушена рослинна сировина
Дата публікації: 2025-01-21 09:53:14
Останні зміни: 2025-01-21 09:53:14
Рік видання: 2024
Аннотація: Мета дослідження – удосконалення та впровадженням у ресторані «Ільде-Франс» новітніх технологій приготування інноваційної продукції з використанням емульгуючих систем.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=30952
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 65 с.
Розташовується в колекціях: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 30952.pdf Розмір : 6172986 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити