| id: | 30957 | 
|---|---|
| Назва: | Процеси системи управління якістю виробничих процесів у готельно-ресторанному господарстві | 
| Автори: | Крижак Л. М. | 
| Ключові слова: | управління якістю, виробничі процеси, готельно-ресторанне господарство | 
| Дата публікації: | 2025-01-21 10:57:31 | 
| Останні зміни: | 2025-01-21 10:57:31 | 
| Рік видання: | 2023 | 
| Аннотація: | Система управління якістю продукції виступає одним із найважливіших елементів економічного механізму функціонування підприємства. Тому політика формування якості продукції є основоположною складовою економічної політики підприємства та підпорядковується його загальній стратегії розвитку. В широкому розумінні під політикою управління якістю продукції доцільно розуміти основні напрями, заходи, цілі і завдання підприємства по якості. Іншими словами, політика якості є орієнтиром для загального спрямування діяльності підприємства на управління якістю продукції. | 
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=30957 | 
| Тип видання: | Тези доповіді | 
| Видавництво: | Готельно-ресторанний сервіс та регіональна кухня Поділля : матеріали VІІ Міжвуз. наук.-практ. конф., м. Хмельницький, 12 квіт. 2023 р. Хмельницький : ВСП « ХТЕФК ДТЕУ»,2023. С. 89-90 | 
| Розташовується в колекціях: | Публікації/ Міжвузівські конференції/ Конференції/ Видання інших установ/ | 
| Ким внесений: | Адміністратор | 
| Файл : 30957.pdf Розмір : 416417 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|  | |