| id: | 30977 | 
|---|---|
| Назва: | Суть інтеграції та особливості її прояву у бурякоцукровому підкомплексі = The eaaense of integration and features of its manifestation in the beetsugar subcomplex | 
| Автори: | Амонс С. Е., Красняк О. П. | 
| Ключові слова: | інтеграція, концентрація, інтегровані формування, сировинна зона, цукрові заводи, інтеграційні зв’язки, цукрові буряки, цукор | 
| Дата публікації: | 2025-01-21 13:26:05 | 
| Останні зміни: | 2025-01-21 13:26:05 | 
| Рік видання: | 2020 | 
| Аннотація: | У статті розглянуто різні форми організації міжгосподарських і міжгалузевих зв`язків у цукробуряковому підкомплексі як засобу забезпечення ефективного функціонування та обслуговування його суб'єктів. Окреслено напрями виробничо-господарської діяльності інтегрованої компанії та заходи ефективного розвитку інтегрованих структур ринкового типу. | 
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=30977 | 
| Тип видання: | Стаття у закордонних наукових виданнях | 
| Видавництво: | Colloquium-journal. 2020. № 22 (74), Część 2. Р. 4-9. DOI: 10.24411/2520-6990-2020-12117 | 
| Розташовується в колекціях: | Статті/ Видання інших установ/ | 
| Ким внесений: | Адміністратор | 
| Файл : 30977.pdf Розмір : 1360993 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|  | |