| id: | 31136 | 
|---|---|
| Назва: | Гігієна та санітарія = Hygiene and sanitation | 
| Автори: | Cемко Т. В. | 
| Ключові слова: | гігієна, санітарія, підприємство, цех, класифікація | 
| Дата публікації: | 2025-01-30 10:16:29 | 
| Останні зміни: | 2025-01-30 10:16:29 | 
| Рік видання: | 2024 | 
| Аннотація: | Обов’язковий освітній компонент «Гігієна та санітарія» формує у здобувачів вищої освіти систему знань з теорії та методології організації санітарного режиму та забезпечення санітарно-гігієнічних вимог на підприємствах харчової промисловості та в закладах ресторанного господарства згідно з вимогами державного санітарного законодавства. В освітній програмі «Харчові технології» освітній компонент ОК13 «Гігієна та санітарія» відноситься до циклу компонентів професійної підготовки та базується на поєднанні різноманітних форм навчального процесу: лекцій, лабораторних занять, самостійної роботи здобувачів вищої освіти. | 
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31136 | 
| Тип видання: | Робоча програма | 
| Видавництво: | : робоча програма. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ ДТЕУ, 2024. 26 с. | 
| Розташовується в колекціях: | Робочі програми/ ВТЕІ/ | 
| Ким внесений: | Адміністратор | 
| Файл : 31136.pdf Розмір : 445478 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ | |
|  | |