| id: | 31330 |
|---|---|
| Назва: | Удосконалення технології виробництва карамелі натуральної (за матеріалами Фізичної особи-підприємця Лященко Оксани Вікторівни, кондитерський цех, м. Вінниця) |
| Автори: | Кривонос Данило |
| Ключові слова: | карамель, технологія, якість, сировина |
| Дата публікації: | 2025-08-04 12:55:59 |
| Останні зміни: | 2025-08-04 12:55:59 |
| Рік видання: | 2025 |
| Аннотація: | Удосконалення технології виробництва карамелі натуральної |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31330 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ, 2025. 55 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2025/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 31330.pdf Розмір : 6054400 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |