id: | 31331 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технології виробництва карамелі натуральної (за матеріалами Фізичної особи-підприємця Лященко Оксани Вікторівни, кондитерський цех, м. Вінниця) |
Автори: | Кривонос Данило |
Ключові слова: | карамель, технологія, якість, сировина |
Дата публікації: | 2025-08-04 12:55:59 |
Останні зміни: | 2025-08-04 12:55:59 |
Рік видання: | 2025 |
Аннотація: | Удосконалення технології виробництва карамелі натуральної |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31331 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ, 2025. 55 с. |
Розташовується в колекціях: | 2025/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 31331.pdf Розмір : 6054400 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ | |
|