Репозиторій ВТЕІ
id: 31331
Назва: Удосконалення технології виробництва карамелі натуральної (за матеріалами Фізичної особи-підприємця Лященко Оксани Вікторівни, кондитерський цех, м. Вінниця)
Автори: Кривонос Данило
Ключові слова: карамель, технологія, якість, сировина
Дата публікації: 2025-08-04 12:55:59
Останні зміни: 2025-08-04 12:55:59
Рік видання: 2025
Аннотація: Удосконалення технології виробництва карамелі натуральної
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31331
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ, 2025. 55 с.
Розташовується в колекціях: 2025/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 31331.pdf Розмір : 6054400 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити