Репозиторій ВТЕІ
id: 31332
Назва: Розробка технології виробництва веганського десерту (за матеріалами Товариства з обмеженою відповідальністю «Фудекспрес», м. Вінниця)
Автори: Муженко Євгеній
Ключові слова: десерт, технологія, якість, сировина
Дата публікації: 2025-08-04 13:18:55
Останні зміни: 2025-08-04 13:18:55
Рік видання: 2025
Аннотація: Розробка технології виробництва веганського десерту
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31332
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: Кваліфікаційна робота. Вінниця: ВТЕІ ДТЕУ. 2025. 58 с.
Розташовується в колекціях: 2025/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 31332.pdf Розмір : 6030191 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити