id: | 31332 |
---|---|
Назва: | Розробка технології виробництва веганського десерту (за матеріалами Товариства з обмеженою відповідальністю «Фудекспрес», м. Вінниця) |
Автори: | Муженко Євгеній |
Ключові слова: | десерт, технологія, якість, сировина |
Дата публікації: | 2025-08-04 13:18:55 |
Останні зміни: | 2025-08-04 13:18:55 |
Рік видання: | 2025 |
Аннотація: | Розробка технології виробництва веганського десерту |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31332 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | Кваліфікаційна робота. Вінниця: ВТЕІ ДТЕУ. 2025. 58 с. |
Розташовується в колекціях: | 2025/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 31332.pdf Розмір : 6030191 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ | |
|