| id: | 31332 |
|---|---|
| Назва: | Розробка технології виробництва веганського десерту (за матеріалами Товариства з обмеженою відповідальністю «Фудекспрес», м. Вінниця) |
| Автори: | Муженко Євгеній |
| Ключові слова: | десерт, технологія, якість, сировина |
| Дата публікації: | 2025-08-04 13:18:55 |
| Останні зміни: | 2025-08-04 13:18:55 |
| Рік видання: | 2025 |
| Аннотація: | Розробка технології виробництва веганського десерту |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31332 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | Кваліфікаційна робота. Вінниця: ВТЕІ ДТЕУ. 2025. 58 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2025/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 31332.pdf Розмір : 6030191 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |