id: | 31351 |
---|---|
Назва: | Удосконалення організації виробництва основних послуг на підприємствах ресторанного бізнесу (за матеріалами Фізичної особи-підприємця Мальнова Олександра Володимировича, ресторан «Модрина», м. Вінниця) |
Автори: | Загоруйко А. |
Ключові слова: | ресторанний бізнес, послуги, основін послуги, додаткові послуги, організація виробництва послуг. |
Дата публікації: | 2025-08-05 12:35:27 |
Останні зміни: | 2025-08-05 12:35:27 |
Рік видання: | 2025 |
Аннотація: | У кваліфікаційній роботі визначено поняття та класифікацію основних послуг на підприємствах ресторанного бізнесу; встановлено вимоги до організації виробництва основних послуг на підприємствах ресторанного бізнесу; проведено організаційно-економічну характеристику ресторану «Модрина»; проаналізовано організацію виробництва та надання основних послуг у досліджуваному ресторані; розроблено пропозиції щодо удосконалення організації виробництва основних послуг у ресторані «Модрина»; проведено оцінку ефективності розроблених заходів. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31351 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ, 2025. 58 с. |
Розташовується в колекціях: | 2025/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 31351.pdf Розмір : 5495470 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ | |
|