Репозиторій ВТЕІ
id: 31351
Назва: Удосконалення організації виробництва основних послуг на підприємствах ресторанного бізнесу (за матеріалами Фізичної особи-підприємця Мальнова Олександра Володимировича, ресторан «Модрина», м. Вінниця)
Автори: Загоруйко А.
Ключові слова: ресторанний бізнес, послуги, основін послуги, додаткові послуги, організація виробництва послуг.
Дата публікації: 2025-08-05 12:35:27
Останні зміни: 2025-08-05 12:35:27
Рік видання: 2025
Аннотація: У кваліфікаційній роботі визначено поняття та класифікацію основних послуг на підприємствах ресторанного бізнесу; встановлено вимоги до організації виробництва основних послуг на підприємствах ресторанного бізнесу; проведено організаційно-економічну характеристику ресторану «Модрина»; проаналізовано організацію виробництва та надання основних послуг у досліджуваному ресторані; розроблено пропозиції щодо удосконалення організації виробництва основних послуг у ресторані «Модрина»; проведено оцінку ефективності розроблених заходів.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31351
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ, 2025. 58 с.
Розташовується в колекціях: 2025/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 31351.pdf Розмір : 5495470 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити