Репозиторій ВТЕІ
id: 31352
Назва: Удосконалення технології виробництва кондитерських виробів функціонального призначення(за матеріалами Товариства з обмеженою відповідальністю «Лідер Євротрейд», м. Фастів, Київська обл.)
Автори: Давиденко С.С.
Ключові слова: макаронс, гречане борошно, мигдальне борошно, виробництво, технологія
Дата публікації: 2025-08-05 12:38:42
Останні зміни: 2025-08-05 12:38:42
Рік видання: 2025
Аннотація: Десерти та інші кондитерські повинні бути не тільки смачними, а й достойними Instagram. Особливо це стосується покоління Z та Y. Протягом останніх років особливою популярністю серед споживачів користуються бенто-торти, Cake to go (тортик на одного в паперовому стаканчику), японські моті на основі рисового тіста, дзеркальні торти, покриті глянцевою глазур’ю та французькі тістечка макаронс. При цьому якість продукції залишається одним з ключових критеріїв вибору кондитерського виробу сучасними споживачами
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31352
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ, 2025. 55 с.
Розташовується в колекціях: 2025/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 31352.pdf Розмір : 11882239 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити