id: | 31353 |
---|---|
Назва: | Розробка технології виробництва желейного продукту з локальної сировини(за матеріалами Фізичної особи підприємця Прилуцького Валерія Юрійовича, ТМ «Love Luka», с. Лука-Мелешківська, Вінницький р-н, Вінницька обл.) |
Автори: | Дацюк С.В. |
Ключові слова: | локальна сировина, сік чорної бузини, технологія, виробництво, цукерки. |
Дата публікації: | 2025-08-05 12:41:41 |
Останні зміни: | 2025-08-05 12:41:41 |
Рік видання: | 2025 |
Аннотація: | Кондитерська галузь є однією із найрозвинутіших галузей у харчовій промисловості України, асортимент продукції якої охоплює практично всі групи кондитерських виробів. Популярними серед солодощів є цукерки, які посідають друге місце після борошняної кондитерської продукції. Саме виробництво цукерок забезпечує стрімкий розвиток кондитерської промисловості. Цукерки користуються попитом серед всіх верств населення, включаючи дітей та літніх людей. Асортимент даного кондитерського виробу дуже різноманітний: шоколадні, вафельні, желейні, грильяжні, карамельні, помадні, молочні, марципанові, льодяникові цукерки знайшли своє місце на ринку |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31353 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ, 2025. 48 с. |
Розташовується в колекціях: | 2025/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 31353.pdf Розмір : 9282279 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|