id: | 31357 |
---|---|
Назва: | Неймінг і його вплив на імідж закладу ресторанного господарства (за матеріалами Фізичної особи-підприємця Місюри Інни Сергіївни, ресторан «Bon Appetite», м. Миколаїв) |
Автори: | Петрова С. |
Ключові слова: | ресторанний бізнес, неймінг, назва закладу, фірмовий стиль, імідж, концепція закладу |
Дата публікації: | 2025-08-05 13:56:10 |
Останні зміни: | 2025-08-05 13:56:10 |
Рік видання: | 2025 |
Аннотація: | У кваліфікаційній роботі ̶досліджено поняття, функції та значення неймінгу в індустрії гостинності; проаналізовано його вплив на формування іміджу закладу ресторанного господарства; охарактеризовано діяльність ресторану «Bon Appetite»; оцінено відповідність назви концепції закладу; розроблено рекомендації щодо покращення неймінгу з метою підвищення іміджу ресторану; запропоновано маркетингові інструменти, які можуть посилити ефективність впливу назви на споживачів. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31357 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ, 2025. 59 с. |
Розташовується в колекціях: | 2025/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 31357.pdf Розмір : 5547616 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ | |
|