| id: | 31357 |
|---|---|
| Назва: | Неймінг і його вплив на імідж закладу ресторанного господарства (за матеріалами Фізичної особи-підприємця Місюри Інни Сергіївни, ресторан «Bon Appetite», м. Миколаїв) |
| Автори: | Петрова С. |
| Ключові слова: | ресторанний бізнес, неймінг, назва закладу, фірмовий стиль, імідж, концепція закладу |
| Дата публікації: | 2025-08-05 13:56:10 |
| Останні зміни: | 2025-08-05 13:56:10 |
| Рік видання: | 2025 |
| Аннотація: | У кваліфікаційній роботі ̶досліджено поняття, функції та значення неймінгу в індустрії гостинності; проаналізовано його вплив на формування іміджу закладу ресторанного господарства; охарактеризовано діяльність ресторану «Bon Appetite»; оцінено відповідність назви концепції закладу; розроблено рекомендації щодо покращення неймінгу з метою підвищення іміджу ресторану; запропоновано маркетингові інструменти, які можуть посилити ефективність впливу назви на споживачів. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31357 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ, 2025. 59 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2025/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 31357.pdf Розмір : 5547616 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |