Репозиторій ВТЕІ
id: 31358
Назва: Розробка технології виробництва низькокалорійних кондитерських виробів(за матеріалами Фізичної особи-підприємця Ковбасюк Валерії Олександрівни, кондитерська «Мус-Мус», м.Вінниця)
Автори: Недзельська А. П.
Ключові слова: тістечко, рисове борошно, псиліум, технологія, полідекстроза
Дата публікації: 2025-08-05 13:58:31
Останні зміни: 2025-08-05 13:58:31
Рік видання: 2025
Аннотація: За оцінками спеціалістів ВООЗ до 2030 р. 2/3 всіх захворювань у світі будуть складати такі хронічні неінфекційні захворювання: ожиріння, цукровий діабет, серцево-судинна патологія тощо. Ожиріння — це збільшення ваги тіла порівняно з нормальною вагою внаслідок надмірного відкладення жиру в підшкірній клітковині, сальнику та ін., якщо внаслідок цього виникають порушення функцій усього організму або окремих органів і систем.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31358
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ, 2025. 55 с.
Розташовується в колекціях: 2025/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 31358.pdf Розмір : 12668601 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити