id: | 31358 |
---|---|
Назва: | Розробка технології виробництва низькокалорійних кондитерських виробів(за матеріалами Фізичної особи-підприємця Ковбасюк Валерії Олександрівни, кондитерська «Мус-Мус», м.Вінниця) |
Автори: | Недзельська А. П. |
Ключові слова: | тістечко, рисове борошно, псиліум, технологія, полідекстроза |
Дата публікації: | 2025-08-05 13:58:31 |
Останні зміни: | 2025-08-05 13:58:31 |
Рік видання: | 2025 |
Аннотація: | За оцінками спеціалістів ВООЗ до 2030 р. 2/3 всіх захворювань у світі будуть складати такі хронічні неінфекційні захворювання: ожиріння, цукровий діабет, серцево-судинна патологія тощо. Ожиріння — це збільшення ваги тіла порівняно з нормальною вагою внаслідок надмірного відкладення жиру в підшкірній клітковині, сальнику та ін., якщо внаслідок цього виникають порушення функцій усього організму або окремих органів і систем. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31358 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ, 2025. 55 с. |
Розташовується в колекціях: | 2025/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 31358.pdf Розмір : 12668601 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ | |
|