Репозиторій ВТЕІ
id: 31360
Назва: Розробка технології виробництва функціональних молочних продуктів на основі рослинної сировини(за матеріалами Приватного підприємства «Еко-Молпродукт», с. Некрасове, Вінницький р-н., Вінницька обл.)
Автори: Сітарський А.О.
Ключові слова: рослинне молоко, вівсяне молоко, згущене молоко, виробництво, технологія
Дата публікації: 2025-08-05 14:02:50
Останні зміни: 2025-08-05 14:02:50
Рік видання: 2025
Аннотація: Сьогодні майже в усьому світі спостерігається тренд на здоровий спосіб життя, одним з проявів якого є тенденція вживання продуктів рослинного походження замість тваринного. Ринок харчових продуктів постійно розширюється новими сегментами, зокрема альтернативною продукцією для прихильників харчування на рослинній основі.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31360
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ, 2025. 53 с.
Розташовується в колекціях: 2025/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 31360.pdf Розмір : 5735643 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити