id: | 31360 |
---|---|
Назва: | Розробка технології виробництва функціональних молочних продуктів на основі рослинної сировини(за матеріалами Приватного підприємства «Еко-Молпродукт», с. Некрасове, Вінницький р-н., Вінницька обл.) |
Автори: | Сітарський А.О. |
Ключові слова: | рослинне молоко, вівсяне молоко, згущене молоко, виробництво, технологія |
Дата публікації: | 2025-08-05 14:02:50 |
Останні зміни: | 2025-08-05 14:02:50 |
Рік видання: | 2025 |
Аннотація: | Сьогодні майже в усьому світі спостерігається тренд на здоровий спосіб життя, одним з проявів якого є тенденція вживання продуктів рослинного походження замість тваринного. Ринок харчових продуктів постійно розширюється новими сегментами, зокрема альтернативною продукцією для прихильників харчування на рослинній основі. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31360 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ, 2025. 53 с. |
Розташовується в колекціях: | 2025/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 31360.pdf Розмір : 5735643 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ | |
|