id: | 31362 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технології виробництва кондитерських виробів з використанням фруктів(за матеріалами Товариства з обмеженою відповідальністю «Солодка-мрія - Вінниця», м. Вінниця) |
Автори: | Човган М. О. |
Ключові слова: | торт «Фруктовий», удосконалення, лохина, ожина, технологія |
Дата публікації: | 2025-08-05 14:07:15 |
Останні зміни: | 2025-08-05 14:07:15 |
Рік видання: | 2025 |
Аннотація: | Виробництво кондитерських виробів займає провідне місце по об’єму продукції в кондитерській галузі та весь час знаходиться в постійних творчих пошуках, направлених на створення виробів різноманітних форм та смаку, з використанням нових інгредієнтів, технологічних показників. Останній часом велика увага приділяється науковим дослідженням і розробкам способів використання начинок, збагачених вітамінами, макро та мікроелементами. До такої сировини відносяться фрукти. Для розробки рецептур кондитерських виробів нетрадиційні види сировини, окрім унікальних біохімічних властивостей, повинні мати певні функціонально-технологічні властивості для створення виробів з оригінальними органолептичними властивостями (смаком, ароматом, структурою), забезпечувати їх якість в процесі зберігання |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31362 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ, 2025. 71 с. |
Розташовується в колекціях: | 2025/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 31362.pdf Розмір : 8863032 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ | |
|