Репозиторій ВТЕІ
id: 31362
Назва: Удосконалення технології виробництва кондитерських виробів з використанням фруктів(за матеріалами Товариства з обмеженою відповідальністю «Солодка-мрія - Вінниця», м. Вінниця)
Автори: Човган М. О.
Ключові слова: торт «Фруктовий», удосконалення, лохина, ожина, технологія
Дата публікації: 2025-08-05 14:07:15
Останні зміни: 2025-08-05 14:07:15
Рік видання: 2025
Аннотація: Виробництво кондитерських виробів займає провідне місце по об’єму продукції в кондитерській галузі та весь час знаходиться в постійних творчих пошуках, направлених на створення виробів різноманітних форм та смаку, з використанням нових інгредієнтів, технологічних показників. Останній часом велика увага приділяється науковим дослідженням і розробкам способів використання начинок, збагачених вітамінами, макро та мікроелементами. До такої сировини відносяться фрукти. Для розробки рецептур кондитерських виробів нетрадиційні види сировини, окрім унікальних біохімічних властивостей, повинні мати певні функціонально-технологічні властивості для створення виробів з оригінальними органолептичними властивостями (смаком, ароматом, структурою), забезпечувати їх якість в процесі зберігання
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31362
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ, 2025. 71 с.
Розташовується в колекціях: 2025/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 31362.pdf Розмір : 8863032 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити