Репозиторій ВТЕІ
id: 31366
Назва: Новітні тенденції сервісу в ресторанному бізнесі м. Коломия(за матеріалами Фізичної особи-підприємця Гулюк Вікторії Ігорівни, паб «Pub Underground», м. Коломия, Івано-Франківська обл.)
Автори: Юлія Маник
Ключові слова: сервіс, ресторанний бізнес, тенденції сервісу, цифрові технології, автоматизація сервісу
Дата публікації: 2025-08-05 14:17:37
Останні зміни: 2025-08-05 14:17:37
Рік видання: 2025
Аннотація: Кваліфікаційна робота присвячена дослідженню сучасного сервісу в ресторанному бізнесі на прикладі пабу «Pub Underground» м. Коломия. У першому розділі розкрито теоретичні основи поняття «сервіс», його значення для індустрії гостинності, а також розглянуто новітні тенденції у сфері ресторанного обслуговування.

Другий розділ містить аналіз діяльності пабу «Pub Underground», зокрема організаційно-економічну характеристику закладу та оцінку рівня обслуговування. На основі зібраної інформації виявлено проблемні аспекти сервісної діяльності та резерви її вдосконалення.

У третьому розділі запропоновано шляхи покращення сервісу шляхом впровадження сучасних цифрових технологій, таких як електронні меню, системи онлайн-бронювання та інші інноваційні рішення. Обґрунтовано ефективність запропонованих заходів з точки зору покращення клієнтського досвіду та конкурентоспроможності закладу.

У висновках та пропозиціях підсумовано результати дослідження та наведено практичні рекомендації щодо підвищення якості сервісу в закладах ресторанного господарства з орієнтацією на сучасні вимоги споживачів.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31366
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2025. 54 с.
Розташовується в колекціях: 2025/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 31366.pdf Розмір : 5382338 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити