| id: | 31370 |
|---|---|
| Назва: | Вдосконалення системи набору і відбору персоналу в готельно-ресторанному бізнесі (за матеріалами Фізичної особи-підприємця Кушнірука Романа Васильовича, ресторан «Аркан», с. Шешори», Івано-Франківська обл.) |
| Автори: | Луцак Я. П. |
| Ключові слова: | персонал, кадрова політика, традиційні методи відбору персоналу, сучасні методи відбору персоналу, рекрутинг |
| Дата публікації: | 2025-08-05 15:56:53 |
| Останні зміни: | 2025-08-05 15:56:53 |
| Рік видання: | 2025 |
| Аннотація: | У кваліфікаційній роботі визначено місце і роль підбору персоналу, розкрито основні методи набору персоналу. Здійснено організаційно-економічну характеристику ресторану «Аркан». Проаналізовано застосування методів відбору персоналу в досліджуваному закладі. Визначено шляхи вдосконалення системи набору та відбору персоналу у ресторані «Аркан». |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31370 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ, 2025. 56 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2025/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 31370.pdf Розмір : 5659121 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |