Репозиторій ВТЕІ
id: 31370
Назва: Вдосконалення системи набору і відбору персоналу в готельно-ресторанному бізнесі (за матеріалами Фізичної особи-підприємця Кушнірука Романа Васильовича, ресторан «Аркан», с. Шешори», Івано-Франківська обл.)
Автори: Луцак Я. П.
Ключові слова: персонал, кадрова політика, традиційні методи відбору персоналу, сучасні методи відбору персоналу, рекрутинг
Дата публікації: 2025-08-05 15:56:53
Останні зміни: 2025-08-05 15:56:53
Рік видання: 2025
Аннотація: У кваліфікаційній роботі визначено місце і роль підбору персоналу, розкрито основні методи набору персоналу. Здійснено організаційно-економічну характеристику ресторану «Аркан». Проаналізовано застосування методів відбору персоналу в досліджуваному закладі. Визначено шляхи вдосконалення системи набору та відбору персоналу у ресторані «Аркан».
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31370
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ, 2025. 56 с.
Розташовується в колекціях: 2025/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 31370.pdf Розмір : 5659121 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити