Репозиторій ВТЕІ
id: 31371
Назва: Вдосконалення формування харчового раціону клієнтів закладів сфери гостинності (за матеріалами Фізичної особи-підприємця Копильців Миколи Миколайовича, кафе «Галерея», м. Коломия, Івано-Франківська обл.)
Автори: Ігнатьєва І. А.
Ключові слова: здорове харчування, раціональне харчування, органічні продукти, веганське меню, ресторанне господарство
Дата публікації: 2025-08-05 15:59:36
Останні зміни: 2025-08-05 15:59:36
Рік видання: 2025
Аннотація: У кваліфікаційній роботі визначено зміст та принципи поняття харчового раціону. Розкрито сучасні тренди та принципи формування здорового харчування. Проведено організаційно-економічну характеристику кафе «Галерея». Проаналізовано меню досліджуваного закладу та окреслено перспективи розвитку здорового харчування в закладі.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31371
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ, 2025. 45 с.
Розташовується в колекціях: 2025/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 31371.pdf Розмір : 5176772 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити