id: | 31371 |
---|---|
Назва: | Вдосконалення формування харчового раціону клієнтів закладів сфери гостинності (за матеріалами Фізичної особи-підприємця Копильців Миколи Миколайовича, кафе «Галерея», м. Коломия, Івано-Франківська обл.) |
Автори: | Ігнатьєва І. А. |
Ключові слова: | здорове харчування, раціональне харчування, органічні продукти, веганське меню, ресторанне господарство |
Дата публікації: | 2025-08-05 15:59:36 |
Останні зміни: | 2025-08-05 15:59:36 |
Рік видання: | 2025 |
Аннотація: | У кваліфікаційній роботі визначено зміст та принципи поняття харчового раціону. Розкрито сучасні тренди та принципи формування здорового харчування. Проведено організаційно-економічну характеристику кафе «Галерея». Проаналізовано меню досліджуваного закладу та окреслено перспективи розвитку здорового харчування в закладі. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31371 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ, 2025. 45 с. |
Розташовується в колекціях: | 2025/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 31371.pdf Розмір : 5176772 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ | |
|