Репозиторій ВТЕІ
id: 31372
Назва: Удосконалення кадрового забезпечення закладів готельно-ресторанного господарства (за матеріалами Товариства з обмеженою відповідальністю СВ «КЛУБ», м. Хмельницький)
Автори: Малярчук А. П.
Ключові слова: стратегія управління персоналом, готельно-ресторанне господарство, навчання та розвиток, мотивація, плинність кадрів, ефективність управління
Дата публікації: 2025-08-05 16:01:30
Останні зміни: 2025-08-05 16:01:30
Рік видання: 2025
Аннотація: У кваліфікаційній роботі розкрито сутність кадрового забезпечення як економічної категорії. Охарактеризовано методи кадрового забезпечення закладів готельно-ресторанного господарства. Визначено проблеми кадрового забезпечення в індустрії гостинності. Охарактеризовано діяльність досліджуваного закладу. Проведено оцінку систему кадрового забезпечення в СВ «КЛУБ». Розроблено механізм кадрового забезпечення у досліджуваному закладі. Запропоновано новітні методики для професійного зростання персоналу СВ «КЛУБ».
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31372
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ, 2025. 50 с.
Розташовується в колекціях: 2025/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 31372.pdf Розмір : 4778485 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити