| id: | 31372 |
|---|---|
| Назва: | Удосконалення кадрового забезпечення закладів готельно-ресторанного господарства (за матеріалами Товариства з обмеженою відповідальністю СВ «КЛУБ», м. Хмельницький) |
| Автори: | Малярчук А. П. |
| Ключові слова: | стратегія управління персоналом, готельно-ресторанне господарство, навчання та розвиток, мотивація, плинність кадрів, ефективність управління |
| Дата публікації: | 2025-08-05 16:01:30 |
| Останні зміни: | 2025-08-05 16:01:30 |
| Рік видання: | 2025 |
| Аннотація: | У кваліфікаційній роботі розкрито сутність кадрового забезпечення як економічної категорії. Охарактеризовано методи кадрового забезпечення закладів готельно-ресторанного господарства. Визначено проблеми кадрового забезпечення в індустрії гостинності. Охарактеризовано діяльність досліджуваного закладу. Проведено оцінку систему кадрового забезпечення в СВ «КЛУБ». Розроблено механізм кадрового забезпечення у досліджуваному закладі. Запропоновано новітні методики для професійного зростання персоналу СВ «КЛУБ». |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31372 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ, 2025. 50 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2025/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 31372.pdf Розмір : 4778485 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |