Репозиторій ВТЕІ
id: 31373
Назва: Тенденції використання локальних продуктів ресторанного господарства(за матеріалами Товариства з обмеженою відповідальністю «Роял палац готель та ресторан», готельно-ресторанний комплекс «Royal Palace Luxury Hotel and Spa», м. Хмельницький)
Автори: Будзінська М. Ю.
Ключові слова: ресторанний бізнес, локальні продукти, війна, якість страв, імідж закладу, гастротуризм, регіональні особливості
Дата публікації: 2025-08-05 16:03:08
Останні зміни: 2025-08-05 16:03:08
Рік видання: 2025
Аннотація: У кваліфікаційній роботі розкрито сутність локальних продуктів у ресторанному господарстві. Охарактеризовано особливості локальної кухні України, а особливо Хмельницької області. Досліджено сучасні тренди та принципи формування локального меню. Охарактеризовано діяльність готельно-ресторанного комплексу «Royal Palace Luxury Hotel and Spa». Проведено аналіз ефективності його діяльності та використання в меню локальних продуктів. Визначено проблеми та виклики при впровадженні меню у ресторані. Розроблено стратегії розвитку локальної їжі на прикладі готельно-ресторанного комплексу «Royal Palace Luxury Hotel and Spa».
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31373
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ, 2025. 46 с.
Розташовується в колекціях: 2025/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 31373.pdf Розмір : 4699409 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити