| id: | 31373 |
|---|---|
| Назва: | Тенденції використання локальних продуктів ресторанного господарства(за матеріалами Товариства з обмеженою відповідальністю «Роял палац готель та ресторан», готельно-ресторанний комплекс «Royal Palace Luxury Hotel and Spa», м. Хмельницький) |
| Автори: | Будзінська М. Ю. |
| Ключові слова: | ресторанний бізнес, локальні продукти, війна, якість страв, імідж закладу, гастротуризм, регіональні особливості |
| Дата публікації: | 2025-08-05 16:03:08 |
| Останні зміни: | 2025-08-05 16:03:08 |
| Рік видання: | 2025 |
| Аннотація: | У кваліфікаційній роботі розкрито сутність локальних продуктів у ресторанному господарстві. Охарактеризовано особливості локальної кухні України, а особливо Хмельницької області. Досліджено сучасні тренди та принципи формування локального меню. Охарактеризовано діяльність готельно-ресторанного комплексу «Royal Palace Luxury Hotel and Spa». Проведено аналіз ефективності його діяльності та використання в меню локальних продуктів. Визначено проблеми та виклики при впровадженні меню у ресторані. Розроблено стратегії розвитку локальної їжі на прикладі готельно-ресторанного комплексу «Royal Palace Luxury Hotel and Spa». |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31373 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ, 2025. 46 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2025/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 31373.pdf Розмір : 4699409 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |