id: | 31377 |
---|---|
Назва: | Удосконалення системи контролю якості кулінарної продукції в закладах ресторанного господарства(за матеріалами Приватного підприємства «Женева Плюс», кулінарний цех супермаркету «AIWA market», м. Вінниця) |
Автори: | Мизинюк А. С. |
Ключові слова: | індустрія гостинності, кулінарна продукція функціонального призначення, контроль, якість, ресторанне господарство |
Дата публікації: | 2025-08-05 16:17:15 |
Останні зміни: | 2025-08-05 16:17:15 |
Рік видання: | 2025 |
Аннотація: | У кваліфікаційній роботі розкрито поняття якості кулінарної продукції. Проаналізовано нормативно-правову базу, що регулює якість продукції в ресторанному господарстві. Визначено та охарактеризовано принципи та методи контролю якості кулінарної продукції у закладі ресторанного господарства. Проаналізовано сучасний стан системи контролю якості кулінарної продукції в кулінарному цеху супермаркету «AIWA market». Розроблено рекомендації щодо впровадження та вдосконалення системи НАССР в досліджуваному закладі. Впроваджено інноваційні технології та сучасне обладнання у кулінарному цеху супермаркету «AIWA market». |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31377 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ, 2025. 53 с. |
Розташовується в колекціях: | 2025/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 31377.pdf Розмір : 5699565 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ | |
|