Репозиторій ВТЕІ
id: 31377
Назва: Удосконалення системи контролю якості кулінарної продукції в закладах ресторанного господарства(за матеріалами Приватного підприємства «Женева Плюс», кулінарний цех супермаркету «AIWA market», м. Вінниця)
Автори: Мизинюк А. С.
Ключові слова: індустрія гостинності, кулінарна продукція функціонального призначення, контроль, якість, ресторанне господарство
Дата публікації: 2025-08-05 16:17:15
Останні зміни: 2025-08-05 16:17:15
Рік видання: 2025
Аннотація: У кваліфікаційній роботі розкрито поняття якості кулінарної продукції. Проаналізовано нормативно-правову базу, що регулює якість продукції в ресторанному господарстві. Визначено та охарактеризовано принципи та методи контролю якості кулінарної продукції у закладі ресторанного господарства. Проаналізовано сучасний стан системи контролю якості кулінарної продукції в кулінарному цеху супермаркету «AIWA market». Розроблено рекомендації щодо впровадження та вдосконалення системи НАССР в досліджуваному закладі. Впроваджено інноваційні технології та сучасне обладнання у кулінарному цеху супермаркету «AIWA market».
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31377
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ, 2025. 53 с.
Розташовується в колекціях: 2025/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 31377.pdf Розмір : 5699565 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити