id: | 31379 |
---|---|
Назва: | Особливості розробки та оформлення меню в кав’ярнях(за матеріалами Фізичної особи-підприємця Ушакова Михайла Григоровича, кав’ярня «Capuch», м. Вінниця) |
Автори: | Головатюк К. |
Ключові слова: | маркетинг, сервіс, структура меню |
Дата публікації: | 2025-08-05 16:24:28 |
Останні зміни: | 2025-08-05 16:24:28 |
Рік видання: | 2025 |
Аннотація: | Мета кваліфікаційної роботи – проаналізувати зміст меню та особливості його розробки в кав'ярнях, а також розробити рекомендації щодо вдосконалення меню шляхом зміни його структури, дизайну та маркетингу. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31379 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ, 2025. 61 с. |
Розташовується в колекціях: | 2025/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 31379.pdf Розмір : 6747105 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ | |
|