Репозиторій ВТЕІ
id: 31379
Назва: Особливості розробки та оформлення меню в кав’ярнях(за матеріалами Фізичної особи-підприємця Ушакова Михайла Григоровича, кав’ярня «Capuch», м. Вінниця)
Автори: Головатюк К.
Ключові слова: маркетинг, сервіс, структура меню
Дата публікації: 2025-08-05 16:24:28
Останні зміни: 2025-08-05 16:24:28
Рік видання: 2025
Аннотація: Мета кваліфікаційної роботи – проаналізувати зміст меню та особливості його розробки в кав'ярнях, а також розробити рекомендації щодо вдосконалення меню шляхом зміни його структури, дизайну та маркетингу.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31379
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ, 2025. 61 с.
Розташовується в колекціях: 2025/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 31379.pdf Розмір : 6747105 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити