id: | 31381 |
---|---|
Назва: | Напрями вдосконалення додаткових послуг на підприємствах ресторанного бізнесу(за матеріалами Фізичної особи-підприємця Педорченко Ольги Сергіївни, ресторан «Lolla – Gastro Place», м. Вінниця) |
Автори: | Термер Г. |
Ключові слова: | підприємство, ресторанний бізнес, бізнес, послуги |
Дата публікації: | 2025-08-05 16:47:15 |
Останні зміни: | 2025-08-05 16:47:15 |
Рік видання: | 2025 |
Аннотація: | Метою кваліфікаційної роботи є дослідження змісту додаткових послуг на підприємствах ресторанного бізнесу та обґрунтування перспектив розвитку додаткового сервісу у закладах ресторанного господарства м. Вінниці. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31381 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ, 2025. 54 с. |
Розташовується в колекціях: | 2025/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 31381.pdf Розмір : 5086977 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ | |
|