Репозиторій ВТЕІ
id: 31381
Назва: Напрями вдосконалення додаткових послуг на підприємствах ресторанного бізнесу(за матеріалами Фізичної особи-підприємця Педорченко Ольги Сергіївни, ресторан «Lolla – Gastro Place», м. Вінниця)
Автори: Термер Г.
Ключові слова: підприємство, ресторанний бізнес, бізнес, послуги
Дата публікації: 2025-08-05 16:47:15
Останні зміни: 2025-08-05 16:47:15
Рік видання: 2025
Аннотація: Метою кваліфікаційної роботи є дослідження змісту додаткових послуг на підприємствах ресторанного бізнесу та обґрунтування перспектив розвитку додаткового сервісу у закладах ресторанного господарства м. Вінниці.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31381
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ, 2025. 54 с.
Розташовується в колекціях: 2025/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 31381.pdf Розмір : 5086977 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити