Репозиторій ВТЕІ
id: 31387
Назва: Шляхи підвищення конкурентоспроможності кав’ярень на ринку ресторанних послуг м. вінниці(за матеріалами Фізичної особи-підприємця Максимович Діани Дмитрівни, кав’ярня «Mlunets», м. Вінниця)
Автори: Шиндер А.
Ключові слова: ресторанні послуги, ринок, кав'ярні, підвищення конкурентоспроможності
Дата публікації: 2025-08-06 12:41:56
Останні зміни: 2025-08-06 12:41:56
Рік видання: 2025
Аннотація: Метою кваліфікаційної роботи є дослідження конкурентоспроможності кав’ярень на ринку ресторанних послуг та обґрунтування шляхів її підвищення.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31387
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ, 2025. 53 с.
Розташовується в колекціях: 2025/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 31387.pdf Розмір : 5357347 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити