Репозиторій ВТЕІ
id: 31389
Назва: Перспективи розвитку концептуальних закладів ресторанного господарства (за матеріалами Товариства з обмеженою відповідальністю «Група туристичних компаній України», ресторан «Ресторація Штехенберга», м. Вінниця)
Автори: Вовнянко В.
Ключові слова: ресторанний бізнес, ресторанне господарство, зовнішнє середовище, фактори, розвиток
Дата публікації: 2025-08-06 14:11:18
Останні зміни: 2025-08-06 14:11:18
Рік видання: 2025
Аннотація: Мета кваліфікаційної роботи – проаналізувати зміст та особливості концептуальних закладів ресторанного господарства та визначити перспективні напрями їх розвитку (на прикладі ресторану «Ресторація Штехенберга», м. Вінниця).
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31389
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ, 2025. 67 с.
Розташовується в колекціях: 2025/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 31389.pdf Розмір : 6475050 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити