| id: | 31389 |
|---|---|
| Назва: | Перспективи розвитку концептуальних закладів ресторанного господарства (за матеріалами Товариства з обмеженою відповідальністю «Група туристичних компаній України», ресторан «Ресторація Штехенберга», м. Вінниця) |
| Автори: | Вовнянко В. |
| Ключові слова: | ресторанний бізнес, ресторанне господарство, зовнішнє середовище, фактори, розвиток |
| Дата публікації: | 2025-08-06 14:11:18 |
| Останні зміни: | 2025-08-06 14:11:18 |
| Рік видання: | 2025 |
| Аннотація: | Мета кваліфікаційної роботи – проаналізувати зміст та особливості концептуальних закладів ресторанного господарства та визначити перспективні напрями їх розвитку (на прикладі ресторану «Ресторація Штехенберга», м. Вінниця). |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31389 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ, 2025. 67 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2025/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 31389.pdf Розмір : 6475050 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |