| id: | 31396 |
|---|---|
| Назва: | Вегетаріанство як перспективний напрямок у сфері ресторанного бізнесу(за матеріалами Приватного підприємства «Иванна», ресторан «Золотий лев», м. Хмельницький) |
| Автори: | Михалко А. |
| Ключові слова: | Ресторанний бізнес, вегетаріанство, вегетаріанське харчування, ресторан «Золотий лев» |
| Дата публікації: | 2025-08-06 14:38:07 |
| Останні зміни: | 2025-08-06 14:38:07 |
| Рік видання: | 2025 |
| Аннотація: | У роботі визначено сутність та основні види вегетаріанства; досліджено тенденції розвитку вегетаріанського харчування в Україні та їх відображення в ресторанному бізнесі; проведено організаційно-економічну характеристику ресторану «Золотий лев»; проаналізовано діяльність закладу для популяризації вегетаріанських страв; розширено гастрономічний досвід відвідувачів ресторану «Золотий лев» через введення вегетаріанських позицій; проведено оцінку ефективності впровадження запропонованих заходів. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31396 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ, 2025. 64 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2025/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 31396.pdf Розмір : 6338684 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |