Репозиторій ВТЕІ
id: 31396
Назва: Вегетаріанство як перспективний напрямок у сфері ресторанного бізнесу(за матеріалами Приватного підприємства «Иванна», ресторан «Золотий лев», м. Хмельницький)
Автори: Михалко А.
Ключові слова: Ресторанний бізнес, вегетаріанство, вегетаріанське харчування, ресторан «Золотий лев»
Дата публікації: 2025-08-06 14:38:07
Останні зміни: 2025-08-06 14:38:07
Рік видання: 2025
Аннотація: У роботі визначено сутність та основні види вегетаріанства; досліджено тенденції розвитку вегетаріанського харчування в Україні та їх відображення в ресторанному бізнесі; проведено організаційно-економічну характеристику ресторану «Золотий лев»; проаналізовано діяльність закладу для популяризації вегетаріанських страв; розширено гастрономічний досвід відвідувачів ресторану «Золотий лев» через введення вегетаріанських позицій; проведено оцінку ефективності впровадження запропонованих заходів.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31396
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ, 2025. 64 с.
Розташовується в колекціях: 2025/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 31396.pdf Розмір : 6338684 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити