Репозиторій ВТЕІ
id: 31397
Назва: Удосконалення технології фруктових чипсів(за матеріалами Товариства з обмеженою відповідальністю «Територія смаку» м. Вінниця)
Автори: Твердун О.
Ключові слова: Яблучні чипси, антиоксиданти, конвекційна сушарка
Дата публікації: 2025-08-06 15:11:46
Останні зміни: 2025-08-06 15:11:46
Рік видання: 2025
Аннотація: Мета роботи є удосконалення технології виробництва фруктових чипсів на підприємстві ТОВ «Територія смаку» з метою підвищення якості продукції та ефективності виробничого процесу. Удосконалена технологія забезпечує збереження 55% аскорбінової кислоти проти 33% при традиційній технології, оптимізовано процес попередньої обробки сировини шляхом використання розчину антиоксидантів (аскорбінова кислота 0,2%, лимонна кислота 0,3%) з експозицією 2-3 хвилини, що забезпечує збереження природного кольору та запобігає окисленню фенольних сполук, що в свою чергу покращує харчову цінність продукту.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31397
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ, 2025. 47 с.
Розташовується в колекціях: 2025/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 31397.pdf Розмір : 1354384 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити