| id: | 31397 |
|---|---|
| Назва: | Удосконалення технології фруктових чипсів(за матеріалами Товариства з обмеженою відповідальністю «Територія смаку» м. Вінниця) |
| Автори: | Твердун О. |
| Ключові слова: | Яблучні чипси, антиоксиданти, конвекційна сушарка |
| Дата публікації: | 2025-08-06 15:11:46 |
| Останні зміни: | 2025-08-06 15:11:46 |
| Рік видання: | 2025 |
| Аннотація: | Мета роботи є удосконалення технології виробництва фруктових чипсів на підприємстві ТОВ «Територія смаку» з метою підвищення якості продукції та ефективності виробничого процесу. Удосконалена технологія забезпечує збереження 55% аскорбінової кислоти проти 33% при традиційній технології, оптимізовано процес попередньої обробки сировини шляхом використання розчину антиоксидантів (аскорбінова кислота 0,2%, лимонна кислота 0,3%) з експозицією 2-3 хвилини, що забезпечує збереження природного кольору та запобігає окисленню фенольних сполук, що в свою чергу покращує харчову цінність продукту. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31397 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ, 2025. 47 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2025/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 31397.pdf Розмір : 1354384 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |