id: | 31402 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технології виробництва фруктових цукатів(за матеріалами Товариства з обмеженою відповідальністю «Територія смаку», м. Вінниця ) |
Автори: | Сугерей В. |
Ключові слова: | Фруктові цукати, сливи, сушіння, спеції |
Дата публікації: | 2025-08-06 15:25:44 |
Останні зміни: | 2025-08-06 15:25:44 |
Рік видання: | 2025 |
Аннотація: | Метою роботи є удосконалення технології виробництва фруктових цукатів у ТОВ «Територія смаку». В роботі було досліджено фізико-хімічні властивості слив, розглянуто хімічний склад спецій, в результаті чого було запропоновано удосконалити технологію виробництва фруктових цукатів з слив із додаванням спецій – гвоздики, кориці та чорного перцю, що в свою чергу покращує харчову цінність продукту. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31402 |
Тип видання: | Збірник наукових праць |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2025. 54 с. |
Розташовується в колекціях: | 2025/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 31402.pdf Розмір : 4802406 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ | |
|