Репозиторій ВТЕІ
id: 31402
Назва: Удосконалення технології виробництва фруктових цукатів(за матеріалами Товариства з обмеженою відповідальністю «Територія смаку», м. Вінниця )
Автори: Сугерей В.
Ключові слова: Фруктові цукати, сливи, сушіння, спеції
Дата публікації: 2025-08-06 15:25:44
Останні зміни: 2025-08-06 15:25:44
Рік видання: 2025
Аннотація: Метою роботи є удосконалення технології виробництва фруктових цукатів у ТОВ «Територія смаку». В роботі було досліджено фізико-хімічні властивості слив, розглянуто хімічний склад спецій, в результаті чого було запропоновано удосконалити технологію виробництва фруктових цукатів з слив із додаванням спецій – гвоздики, кориці та чорного перцю, що в свою чергу покращує харчову цінність продукту.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31402
Тип видання: Збірник наукових праць
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2025. 54 с.
Розташовується в колекціях: 2025/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 31402.pdf Розмір : 4802406 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити