Репозиторій ВТЕІ
id: 31404
Назва: Удосконалення технології виробництва хлібобулочних виробів з використанням бананового борошна(за матеріалами Фізичної особи-підприємця Парайко Оксани Іванівни, пекарня, м. Снятин, Снятинський р-н, Івано-Франківська обл.)
Автори: Бобер Ю.
Ключові слова: Бананове борошно, пшеничне борошно, тісто, калорійність
Дата публікації: 2025-08-06 15:30:27
Останні зміни: 2025-08-06 15:30:27
Рік видання: 2025
Аннотація: Мета роботи полягає в удосконаленні технології виробництва хлібобулочних виробів з використанням бананового борошна з метою збагачення виробів біологічно активними речовинами рослинного походження.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31404
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2025. 65 с.
Розташовується в колекціях: 2025/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 31404.pdf Розмір : 6777956 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити