id: | 31404 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технології виробництва хлібобулочних виробів з використанням бананового борошна(за матеріалами Фізичної особи-підприємця Парайко Оксани Іванівни, пекарня, м. Снятин, Снятинський р-н, Івано-Франківська обл.) |
Автори: | Бобер Ю. |
Ключові слова: | Бананове борошно, пшеничне борошно, тісто, калорійність |
Дата публікації: | 2025-08-06 15:30:27 |
Останні зміни: | 2025-08-06 15:30:27 |
Рік видання: | 2025 |
Аннотація: | Мета роботи полягає в удосконаленні технології виробництва хлібобулочних виробів з використанням бананового борошна з метою збагачення виробів біологічно активними речовинами рослинного походження. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31404 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2025. 65 с. |
Розташовується в колекціях: | 2025/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 31404.pdf Розмір : 6777956 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ | |
|