id: | 31405 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технології виробництва борошняних виробів шляхом використання заквасок (за матеріалами Фізичної особи-підприємця Парайко Оксана Іванівна, пекарня, м. Снятин, Снятинський р-н, Івано-Франківська обл.) |
Автори: | Падерін А. |
Ключові слова: | Борошняні вироби, закваска, розпушення тіста, черствіння тіста |
Дата публікації: | 2025-08-06 15:35:47 |
Останні зміни: | 2025-08-06 15:35:47 |
Рік видання: | 2025 |
Аннотація: | Метою кваліфікаційної роботи є удосконалення технології виробництва борошняних виробів шляхом використання заквасок.Було доведено, що запропоноване удосконалення технології борошняних виробів шляхом використання заквасок з пшеничного борошна сприяє підвищенню кислотності, наданню більшої еластичності м’якушці, створення більш вираженого молочнокислого смаку й аромату виробів, розпушення тіста, зниження крихтуватості та уповільнення черствіння виробів. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31405 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2025. 54 с. |
Розташовується в колекціях: | 2025/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 31405.pdf Розмір : 8269641 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ | |
|