Репозиторій ВТЕІ
id: 31405
Назва: Удосконалення технології виробництва борошняних виробів шляхом використання заквасок (за матеріалами Фізичної особи-підприємця Парайко Оксана Іванівна, пекарня, м. Снятин, Снятинський р-н, Івано-Франківська обл.)
Автори: Падерін А.
Ключові слова: Борошняні вироби, закваска, розпушення тіста, черствіння тіста
Дата публікації: 2025-08-06 15:35:47
Останні зміни: 2025-08-06 15:35:47
Рік видання: 2025
Аннотація: Метою кваліфікаційної роботи є удосконалення технології виробництва борошняних виробів шляхом використання заквасок.Було доведено, що запропоноване удосконалення технології борошняних виробів шляхом використання заквасок з пшеничного борошна сприяє підвищенню кислотності, наданню більшої еластичності м’якушці, створення більш вираженого молочнокислого смаку й аромату виробів, розпушення тіста, зниження крихтуватості та уповільнення черствіння виробів.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31405
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2025. 54 с.
Розташовується в колекціях: 2025/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 31405.pdf Розмір : 8269641 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити