Репозиторій ВТЕІ
id: 31406
Назва: Удосконалення технології виробництва рахат-лукуму (за матеріалами Акціонерного товариства «Житомирські ласощі», м. Житомир)
Автори: Тикуцька Д.
Ключові слова: Кондитерські вироби, рахат-лукум, лимон, куркума
Дата публікації: 2025-08-06 15:36:49
Останні зміни: 2025-08-06 15:36:49
Рік видання: 2025
Аннотація: Актуальність та важливість даної кваліфікаційної роботи обумовлена важливістю дослідження з метою удосконалення технологій виробництва рахат-лукуму в умовах виробничих потужностей сучасного підприємства харчової промисловості, які мають вплив на соціально-економічний розвиток, здоров’я населення та гастрономічні традиції. Мета роботи є удосконалення рецептури східних солодощів рахат-лукум з підвищенням вмістом натуральних інгредієнтів.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31406
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2025. 59 с.
Розташовується в колекціях: 2025/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 31406.pdf Розмір : 8934987 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити