| id: | 31406 |
|---|---|
| Назва: | Удосконалення технології виробництва рахат-лукуму (за матеріалами Акціонерного товариства «Житомирські ласощі», м. Житомир) |
| Автори: | Тикуцька Д. |
| Ключові слова: | Кондитерські вироби, рахат-лукум, лимон, куркума |
| Дата публікації: | 2025-08-06 15:36:49 |
| Останні зміни: | 2025-08-06 15:36:49 |
| Рік видання: | 2025 |
| Аннотація: | Актуальність та важливість даної кваліфікаційної роботи обумовлена важливістю дослідження з метою удосконалення технологій виробництва рахат-лукуму в умовах виробничих потужностей сучасного підприємства харчової промисловості, які мають вплив на соціально-економічний розвиток, здоров’я населення та гастрономічні традиції. Мета роботи є удосконалення рецептури східних солодощів рахат-лукум з підвищенням вмістом натуральних інгредієнтів. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31406 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2025. 59 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2025/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 31406.pdf Розмір : 8934987 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |