| id: | 31407 |
|---|---|
| Назва: | Удосконалення технології виробництва цукрового печива (за матеріалами Акціонерного товариства «Житомирські ласощі», м. Житомир) |
| Автори: | Рабощук Д. |
| Ключові слова: | Кондитерські вироби, цукрове печиво, лляне борошно, кокосова олія |
| Дата публікації: | 2025-08-06 15:37:59 |
| Останні зміни: | 2025-08-06 15:37:59 |
| Рік видання: | 2025 |
| Аннотація: | Мета роботи полягає в удосконаленні технології виробництва цукрового печива.Було доведено, що запропоноване удосконалення технології цукрового печива з використанням рослинної сировини не тільки дає можливість створювати продукцію, придатну для веганського та вегетаріанського споживання, але й дозволяє розширити асортимент печива з урахуванням потреб здорового харчування. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31407 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2025. 71 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2025/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 31407.pdf Розмір : 6952827 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |