Репозиторій ВТЕІ
id: 31407
Назва: Удосконалення технології виробництва цукрового печива (за матеріалами Акціонерного товариства «Житомирські ласощі», м. Житомир)
Автори: Рабощук Д.
Ключові слова: Кондитерські вироби, цукрове печиво, лляне борошно, кокосова олія
Дата публікації: 2025-08-06 15:37:59
Останні зміни: 2025-08-06 15:37:59
Рік видання: 2025
Аннотація: Мета роботи полягає в удосконаленні технології виробництва цукрового печива.Було доведено, що запропоноване удосконалення технології цукрового печива з використанням рослинної сировини не тільки дає можливість створювати продукцію, придатну для веганського та вегетаріанського споживання, але й дозволяє розширити асортимент печива з урахуванням потреб здорового харчування.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31407
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2025. 71 с.
Розташовується в колекціях: 2025/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 31407.pdf Розмір : 6952827 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити