Репозиторій ВТЕІ
id: 31409
Назва: Удосконалення технології виробництва йогуртового морозива (за матеріалами Товариства з обмеженою відповідальністю «Солодка Мрія Вінниця», м. Вінниця)
Автори: Пукас В.
Ключові слова: Йогуртове морозиво, рослинні екстракти, водний екстракт меліси
Дата публікації: 2025-08-06 15:40:42
Останні зміни: 2025-08-06 15:40:42
Рік видання: 2025
Аннотація: Метою роботи є удосконалення технології йогуртового морозива для розширення асортименту ТОВ «Солодка Мрія – Вінниця».Було доведено, що запропоноване удосконалення рецептури йогуртового морозива шляхом додавання водного екстракту меліси у рецептуру йогуртового морозива може не тільки покращити його смакові властивості і подовжити термін зберігання, а й покращити здоров’я людини.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31409
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2025. 64 с.
Розташовується в колекціях: 2025/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 31409.pdf Розмір : 6875167 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити