id: | 31409 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технології виробництва йогуртового морозива (за матеріалами Товариства з обмеженою відповідальністю «Солодка Мрія Вінниця», м. Вінниця) |
Автори: | Пукас В. |
Ключові слова: | Йогуртове морозиво, рослинні екстракти, водний екстракт меліси |
Дата публікації: | 2025-08-06 15:40:42 |
Останні зміни: | 2025-08-06 15:40:42 |
Рік видання: | 2025 |
Аннотація: | Метою роботи є удосконалення технології йогуртового морозива для розширення асортименту ТОВ «Солодка Мрія – Вінниця».Було доведено, що запропоноване удосконалення рецептури йогуртового морозива шляхом додавання водного екстракту меліси у рецептуру йогуртового морозива може не тільки покращити його смакові властивості і подовжити термін зберігання, а й покращити здоров’я людини. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31409 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2025. 64 с. |
Розташовується в колекціях: | 2025/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 31409.pdf Розмір : 6875167 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ | |
|