Репозиторій ВТЕІ
id: 31418
Назва: Удосконалення технології виробництва вишневого повидла (за матеріалами Товариства з обмеженою відповідальністю ВП «Надія В», консервий завод, с. Лука-Мелешківська, Вінницький р-н, Вінницька обл.)
Автори: Бігоцький О.
Ключові слова: консервування, вишневе повидло, цукрозамінник, архат
Дата публікації: 2025-08-07 09:55:14
Останні зміни: 2025-08-07 09:55:14
Рік видання: 2025
Аннотація: Метою роботи є удосконалення технології виробництва вишневого повидла за матеріалами ТОВ ВП «Надія В». Запропоновано удосконалити наявну технологію виробництва вишневого повидла шляхом додавання архату в якості цукрозамінника. Було доведено, що використання архату у виробництві вишневого повидла не впливає негативно на органолептичні (смак, аромат, колір) та фізико-хімічні показники готового продукту. Заміна цукру архатом дає змогу знизити калорійність вишневого повидла майже вдвічі в порівнянні з традиційною рецептурою.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31418
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ, 2025. 58 с.
Розташовується в колекціях: 2025/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 31418.pdf Розмір : 5819948 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити