| id: | 31421 |
|---|---|
| Назва: | Аналіз кризових явищ у закладах ресторанного господарства(за матеріалами Товариства з обмеженою відповідальністю – фірми «Вітекс», ресторан «Європа», м. Вінниця) |
| Автори: | Коміссаренко К. В. |
| Ключові слова: | кризові явища, ресторанний бізнес, антикризові стратегії, управління кризами, фінансові показники, репутація, клієнтська лояльність, стабільність бізнесу |
| Дата публікації: | 2025-08-07 10:18:30 |
| Останні зміни: | 2025-08-07 10:18:30 |
| Рік видання: | 2025 |
| Аннотація: | У кваліфікаційній роботі розкрито поняття «криза» та охарактеризовано кризові явища у закладах ресторанного господарства. Охарактеризовано діяльність ресторану «Європа». Проведено оцінку впливу кризових явищ на діяльність досліджуваного закладу. Визначено перспективні напрямки антикризового менеджменту у ресторані «Європа». Застосовано ефективні антикризові заходи в управлінні фінансовими ресурсами досліджуваного закладу. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31421 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ, 2025. 50 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2025/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 31421.pdf Розмір : 4921338 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |