Репозиторій ВТЕІ
id: 31421
Назва: Аналіз кризових явищ у закладах ресторанного господарства(за матеріалами Товариства з обмеженою відповідальністю – фірми «Вітекс», ресторан «Європа», м. Вінниця)
Автори: Коміссаренко К. В.
Ключові слова: кризові явища, ресторанний бізнес, антикризові стратегії, управління кризами, фінансові показники, репутація, клієнтська лояльність, стабільність бізнесу
Дата публікації: 2025-08-07 10:18:30
Останні зміни: 2025-08-07 10:18:30
Рік видання: 2025
Аннотація: У кваліфікаційній роботі розкрито поняття «криза» та охарактеризовано кризові явища у закладах ресторанного господарства. Охарактеризовано діяльність ресторану «Європа». Проведено оцінку впливу кризових явищ на діяльність досліджуваного закладу. Визначено перспективні напрямки антикризового менеджменту у ресторані «Європа». Застосовано ефективні антикризові заходи в управлінні фінансовими ресурсами досліджуваного закладу.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31421
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ, 2025. 50 с.
Розташовується в колекціях: 2025/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 31421.pdf Розмір : 4921338 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити