| id: | 31423 |
|---|---|
| Назва: | Розробка технології виробництва хліба мультизернового(за матеріалами Товариства з обмеженою відповідальністю «Живий хліб Вінниччини», с Печера, Тульчинський р-н, Вінницька обл.) |
| Автори: | Свіженко В. |
| Ключові слова: | хліб, технологія, якість, сировина |
| Дата публікації: | 2025-08-07 10:23:56 |
| Останні зміни: | 2025-08-07 10:23:56 |
| Рік видання: | 2025 |
| Аннотація: | Мета роботи – розробити технологію виробництва мультизернового хліба на підприємстві «Живий хліб Вінниччини», с Печера, Тульчинського р-н, Вінницької обл. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31423 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ, 2025. 57 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2025/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 31423.pdf Розмір : 5891861 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |