Репозиторій ВТЕІ
id: 31423
Назва: Розробка технології виробництва хліба мультизернового(за матеріалами Товариства з обмеженою відповідальністю «Живий хліб Вінниччини», с Печера, Тульчинський р-н, Вінницька обл.)
Автори: Свіженко В.
Ключові слова: хліб, технологія, якість, сировина
Дата публікації: 2025-08-07 10:23:56
Останні зміни: 2025-08-07 10:23:56
Рік видання: 2025
Аннотація: Мета роботи – розробити технологію виробництва мультизернового хліба на підприємстві «Живий хліб Вінниччини», с Печера, Тульчинського р-н, Вінницької обл.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31423
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ, 2025. 57 с.
Розташовується в колекціях: 2025/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 31423.pdf Розмір : 5891861 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити