id: | 31425 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технології виробництва яблучного сокового концентрату (за матеріалами Товариства з обмеженою відповідальністю «Пфаннер Бар», м. Бар, Вінницька обл.) |
Автори: | Щецяк О. |
Ключові слова: | сік, технологія, якість, сировина |
Дата публікації: | 2025-08-07 10:30:26 |
Останні зміни: | 2025-08-07 10:30:26 |
Рік видання: | 2025 |
Аннотація: | Метою даної роботи є наукове обґрунтування та розробка вдосконаленої технології виробництва яблучного сокового концентрату на базі підприємства «Пфаннер-Бар» з урахуванням сучасних вимог до якості, енергоефективності, безпеки харчових продуктів та екологічної відповідальності. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31425 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ, 2025. 51 с. |
Розташовується в колекціях: | 2025/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 31425.pdf Розмір : 4588790 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ | |
|