Репозиторій ВТЕІ
id: 31425
Назва: Удосконалення технології виробництва яблучного сокового концентрату (за матеріалами Товариства з обмеженою відповідальністю «Пфаннер Бар», м. Бар, Вінницька обл.)
Автори: Щецяк О.
Ключові слова: сік, технологія, якість, сировина
Дата публікації: 2025-08-07 10:30:26
Останні зміни: 2025-08-07 10:30:26
Рік видання: 2025
Аннотація: Метою даної роботи є наукове обґрунтування та розробка вдосконаленої технології виробництва яблучного сокового концентрату на базі підприємства «Пфаннер-Бар» з урахуванням сучасних вимог до якості, енергоефективності, безпеки харчових продуктів та екологічної відповідальності.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31425
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ, 2025. 51 с.
Розташовується в колекціях: 2025/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 31425.pdf Розмір : 4588790 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити