id: | 31426 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технології виробництва вишневого повидла (за матеріалами Товариства з обмеженою відповідальністю ВП «Надія В», консервий завод, с. Лука-Мелешківська, Вінницький р-н, Вінницька обл.) |
Автори: | Бігоцький О. |
Ключові слова: | консервування, вишневе повидло, цукрозамінник, архат |
Дата публікації: | 2025-08-07 09:55:14 |
Останні зміни: | 2025-08-07 09:55:14 |
Рік видання: | 2025 |
Аннотація: | Метою роботи є удосконалення технології виробництва вишневого повидла за матеріалами ТОВ ВП «Надія В». Запропоновано удосконалити наявну технологію виробництва вишневого повидла шляхом додавання архату в якості цукрозамінника. Було доведено, що використання архату у виробництві вишневого повидла не впливає негативно на органолептичні (смак, аромат, колір) та фізико-хімічні показники готового продукту. Заміна цукру архатом дає змогу знизити калорійність вишневого повидла майже вдвічі в порівнянні з традиційною рецептурою. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31426 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ, 2025. 58 с. |
Розташовується в колекціях: | 2025/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 31426.pdf Розмір : 5819948 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ | |
|