Репозиторій ВТЕІ
id: 31441
Назва: Удосконалення технології виробництва веганських тортів (за матеріалами Товариства з обмеженою відповідальністю «Фудекспрес», м. Вінниця)
Автори: Андрій Білоножко
Ключові слова: Технологія, торт, Австрія, вегетаріанство, приготування
Дата публікації: 2025-09-22 17:16:17
Останні зміни: 2025-09-22 17:16:17
Рік видання: 2025
Аннотація: Для удосконалення нами вибраний веганський кондитерський виріб - торт «ЗАХЕР». Торт родом з Австрії та він відомий далеко за її межами. Поєднання вологого шоколадного бісквіта, абрикосового джему й шоколадного ганаша — довершене, але торт потребує доповнень та довершень по технології випічки, доданих інгредієнтів та продовження термінів реалізації. У ситуації створення веганської випічки нами особлива увага в кваліфікаційній роботі буде приділятися пошуку локальної регіональної сировини, що дасть змогу задовольнити вимоги веганців, але щоб сировина мала високу технологічність та широкий спектр функціонально-технологічних властивостей. Нами окреслені слідуючі інгредієнти для удосконалення: кокосове молоко, кокосове борошно, псиліум та коричневий цукор.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31441
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ, 2025. 54 с
Розташовується в колекціях: 2025/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 31441.pdf Розмір : 8089425 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити