| id: | 31441 |
|---|---|
| Назва: | Удосконалення технології виробництва веганських тортів (за матеріалами Товариства з обмеженою відповідальністю «Фудекспрес», м. Вінниця) |
| Автори: | Андрій Білоножко |
| Ключові слова: | Технологія, торт, Австрія, вегетаріанство, приготування |
| Дата публікації: | 2025-09-22 17:16:17 |
| Останні зміни: | 2025-09-22 17:16:17 |
| Рік видання: | 2025 |
| Аннотація: | Для удосконалення нами вибраний веганський кондитерський виріб - торт «ЗАХЕР». Торт родом з Австрії та він відомий далеко за її межами. Поєднання вологого шоколадного бісквіта, абрикосового джему й шоколадного ганаша — довершене, але торт потребує доповнень та довершень по технології випічки, доданих інгредієнтів та продовження термінів реалізації. У ситуації створення веганської випічки нами особлива увага в кваліфікаційній роботі буде приділятися пошуку локальної регіональної сировини, що дасть змогу задовольнити вимоги веганців, але щоб сировина мала високу технологічність та широкий спектр функціонально-технологічних властивостей. Нами окреслені слідуючі інгредієнти для удосконалення: кокосове молоко, кокосове борошно, псиліум та коричневий цукор. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31441 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ, 2025. 54 с |
| Розташовується в колекціях: | 2025/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 31441.pdf Розмір : 8089425 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ | |
|
| |