Репозиторій ВТЕІ
id: 31450
Назва: Удосконалення технології виробництва напоїв з маслянки(за матеріалами Фізичної особи підприємця Дюдіна Олега Олександровича, молокопереробного підприємства «Любар Мілк», с. Старий Любар, Любарський р-н, Житомирська обл.)
Автори: Вікторія Козак
Ключові слова: переробка, технологія масла, виробництво, напої, низькожирні продукти
Дата публікації: 2025-09-23 11:39:46
Останні зміни: 2025-09-23 11:39:46
Рік видання: 2025
Аннотація: Маслянка – це плазма вершків, яку отримують під час переробляння вершків на масло. Харчова і дієтична цінність маслянки зумовлює необхідність її повного збору й використання по можливості для виробництва продуктів харчування. Так, як у маслянці міститься близько 0,5% жиру, то цей продукт є справжньою знахідкою для людей, які люблять вживати низькокалорійну їжу, а також піклуються про своє здоров`я і стежать за вагою. У ній присутні основні поживні речовини молока: мінерали і протеїни
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31450
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ, 2025. 48 с.
Розташовується в колекціях: 2025/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 31450.pdf Розмір : 4600565 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити