Репозиторій ВТЕІ
id: 31451
Назва: Удосконалення технології виробництва грісіні (за матеріалами Приватного підприємства «Вінницька паляниця», м. Вінниця)
Автори: Аліна Бевз
Ключові слова: Технологія, борошно, виробництво, вироби, грісіні, тісто
Дата публікації: 2025-09-23 11:42:06
Останні зміни: 2025-09-23 11:42:06
Рік видання: 2025
Аннотація: Традиційні вироби України є хлібобулочні вироби та хліб. Хлібопекарська галузь має широкий асортимент: сухарні та бубличні вироби, хлібні палички і хлібні кульки, хліб. Зазначені вироби відрізняються низькою вологістю і тривалим терміном зберігання. Новим інноваційним продуктом хлібної корзини ресторанів України і світу є гріссіні. Технологія виробництва цього продукту адаптована з технологією хлібних паличок. Потужності закладів ресторанного господарства для випікання вдосконалення робочих місць кухні, оскільки асортимент є дрібноштучним виробом хлібної корзини ресторану. Шеф -кухарі закладу при виробництві повинні також враховувати сезонність меню, вподобання споживачів відповідно до традицій та сучасних систем харчування своїх клієнтів.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31451
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ, 2024. 40 с.
Розташовується в колекціях: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 31451.pdf Розмір : 5223155 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити