| id: | 31451 |
|---|---|
| Назва: | Удосконалення технології виробництва грісіні (за матеріалами Приватного підприємства «Вінницька паляниця», м. Вінниця) |
| Автори: | Аліна Бевз |
| Ключові слова: | Технологія, борошно, виробництво, вироби, грісіні, тісто |
| Дата публікації: | 2025-09-23 11:42:06 |
| Останні зміни: | 2025-09-23 11:42:06 |
| Рік видання: | 2025 |
| Аннотація: | Традиційні вироби України є хлібобулочні вироби та хліб. Хлібопекарська галузь має широкий асортимент: сухарні та бубличні вироби, хлібні палички і хлібні кульки, хліб. Зазначені вироби відрізняються низькою вологістю і тривалим терміном зберігання. Новим інноваційним продуктом хлібної корзини ресторанів України і світу є гріссіні. Технологія виробництва цього продукту адаптована з технологією хлібних паличок. Потужності закладів ресторанного господарства для випікання вдосконалення робочих місць кухні, оскільки асортимент є дрібноштучним виробом хлібної корзини ресторану. Шеф -кухарі закладу при виробництві повинні також враховувати сезонність меню, вподобання споживачів відповідно до традицій та сучасних систем харчування своїх клієнтів. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31451 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ, 2024. 40 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 31451.pdf Розмір : 5223155 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |