| id: | 31452 |
|---|---|
| Назва: | Удосконалення технології виробництва згущеного молока з кавою (за матеріалами Фізичної особи підприємця Прилуцького Валерія Юрійовича, ТМ «LOVE LUKA», с. Лука-Мелешківська, Вінницький р-н, Вінницька обл.) |
| Автори: | Володимир Тарабан |
| Ключові слова: | сировина, молоко, процес, згущення, вакуум-випарна,кава |
| Дата публікації: | 2025-09-23 11:44:21 |
| Останні зміни: | 2025-09-23 11:44:21 |
| Рік видання: | 2025 |
| Аннотація: | Молочні консерви мають широкий асортиментний ряд. Згущене молоко є продуктом який виробляється з різної молочної сировини при міняючи технологію пастеризації, добавок, нормалізації по вмісту жиру та різних добавок-інгредієнтів [1]. Залежно від термічної обробки молочні консерви поділяють на згущені і стерилізовані; за видами основної сировини вони бувають з молока і вершків, незбираним і нежирним; залежно від наповнювачів незбиране згущене молоко може бути з цукром, з цукром і кавою, з цукром і кавовими напоями, з цукром, вітамінізоване; нежирне – без цукру, з цукром, вітамінізоване. Нами для удосконалення взято технологію виробництва згущеного молока з кавою. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31452 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ, 2025. 48 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 31452.pdf Розмір : 7246066 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ | |
|
| |