Репозиторій ВТЕІ
id: 31452
Назва: Удосконалення технології виробництва згущеного молока з кавою (за матеріалами Фізичної особи підприємця Прилуцького Валерія Юрійовича, ТМ «LOVE LUKA», с. Лука-Мелешківська, Вінницький р-н, Вінницька обл.)
Автори: Володимир Тарабан
Ключові слова: сировина, молоко, процес, згущення, вакуум-випарна,кава
Дата публікації: 2025-09-23 11:44:21
Останні зміни: 2025-09-23 11:44:21
Рік видання: 2025
Аннотація: Молочні консерви мають широкий асортиментний ряд. Згущене молоко є продуктом який виробляється з різної молочної сировини при міняючи технологію пастеризації, добавок, нормалізації по вмісту жиру та різних добавок-інгредієнтів [1]. Залежно від термічної обробки молочні консерви поділяють на згущені і стерилізовані; за видами основної сировини вони бувають з молока і вершків, незбираним і нежирним; залежно від наповнювачів незбиране згущене молоко може бути з цукром, з цукром і кавою, з цукром і кавовими напоями, з цукром, вітамінізоване; нежирне – без цукру, з цукром, вітамінізоване. Нами для удосконалення взято технологію виробництва згущеного молока з кавою.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31452
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ, 2025. 48 с.
Розташовується в колекціях: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 31452.pdf Розмір : 7246066 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити