| id: | 31453 |
|---|---|
| Назва: | Удосконалення технології виробництва згущеного молока з замінником цукру (за матеріалами Приватного підприємства «Еко-Молпродукт», с. Некрасове, Вінницький р-н, Вінницька обл.) |
| Автори: | Іван Попович |
| Ключові слова: | сировина, молоко, процес, згущення, вакуум-випарна, замінник цукру |
| Дата публікації: | 2025-09-23 11:46:47 |
| Останні зміни: | 2025-09-23 11:46:47 |
| Рік видання: | 2025 |
| Аннотація: | Інноваційні вирішення питань удосконалень для забезпечення українців харчовими продуктами залежать від сучасного прогресивного виробництва безпечної та якісної, конкурентної продукції, яка виготовляється передовими підприємствами. Удосконалення з інноваціями у технологіях підконтрольні шляху, який забезпечує економічне отримання рентабельності бізнесу та гарантує безпеку і якість харчових продуктів. Продукти, такі як згущені консерви включають харчову цінність, органолептичні властивості, а також властивості, що визначають користь здоров`ю, сукупність яких безпосередньо залежить від внесеного інгредієнтного складу харчового продукту. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31453 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ, 2025. 46 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2025/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 31453.pdf Розмір : 6461878 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ | |
|
| |