Репозиторій ВТЕІ
id: 31453
Назва: Удосконалення технології виробництва згущеного молока з замінником цукру (за матеріалами Приватного підприємства «Еко-Молпродукт», с. Некрасове, Вінницький р-н, Вінницька обл.)
Автори: Іван Попович
Ключові слова: сировина, молоко, процес, згущення, вакуум-випарна, замінник цукру
Дата публікації: 2025-09-23 11:46:47
Останні зміни: 2025-09-23 11:46:47
Рік видання: 2025
Аннотація: Інноваційні вирішення питань удосконалень для забезпечення українців харчовими продуктами залежать від сучасного прогресивного виробництва безпечної та якісної, конкурентної продукції, яка виготовляється передовими підприємствами. Удосконалення з інноваціями у технологіях підконтрольні шляху, який забезпечує економічне отримання рентабельності бізнесу та гарантує безпеку і якість харчових продуктів. Продукти, такі як згущені консерви включають харчову цінність, органолептичні властивості, а також властивості, що визначають користь здоров`ю, сукупність яких безпосередньо залежить від внесеного інгредієнтного складу харчового продукту.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31453
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ, 2025. 46 с.
Розташовується в колекціях: 2025/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 31453.pdf Розмір : 6461878 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити