Репозиторій ВТЕІ
id: 31454
Назва: Розробка технології виробництва фруктового наповнювача для морозива (за матеріалами Товариства з обмеженою відповідальністю «Аграна Фрут Україна», м. Вінниця)
Автори: Катерина Томіна
Ключові слова: сировина, молоко, вершки, збивання, заморозка, суміш, інгредієнти
Дата публікації: 2025-09-23 11:48:56
Останні зміни: 2025-09-23 11:48:56
Рік видання: 2025
Аннотація: Розробка технологій, які використовуються на виробництвах є прикладом того, що приготування продуктів харчування – складний процес. Це не просто послідовність технологічних операцій, це – розуміння властивостей сировини, інгредієнтів, як окремо, так і в поєднанні, вміння приміняти для продукту технологічно правильні температури, сепарування, додавання ароматизаторів так, щоб при виході отримати таку страву, яка принесе максимальну користь та задоволення. Сьогодні увага в Україні прикута до смакових властивостей та біологічної значимості продукту з молока - морозиву. В першу чергу показує асортиментний ряд морозива поєднується з фруктовими наповнювачами, топінгами, які додають продукту білків, жирів, вуглеводів. Десерт морозиво з фруктовими наповнювачами (ФН) є смачним найбільш вживаним літнім смаколиком
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31454
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ, 2025. 48 с.
Розташовується в колекціях: 2025/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 31454.pdf Розмір : 6987810 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити