| id: | 31454 |
|---|---|
| Назва: | Розробка технології виробництва фруктового наповнювача для морозива (за матеріалами Товариства з обмеженою відповідальністю «Аграна Фрут Україна», м. Вінниця) |
| Автори: | Катерина Томіна |
| Ключові слова: | сировина, молоко, вершки, збивання, заморозка, суміш, інгредієнти |
| Дата публікації: | 2025-09-23 11:48:56 |
| Останні зміни: | 2025-09-23 11:48:56 |
| Рік видання: | 2025 |
| Аннотація: | Розробка технологій, які використовуються на виробництвах є прикладом того, що приготування продуктів харчування – складний процес. Це не просто послідовність технологічних операцій, це – розуміння властивостей сировини, інгредієнтів, як окремо, так і в поєднанні, вміння приміняти для продукту технологічно правильні температури, сепарування, додавання ароматизаторів так, щоб при виході отримати таку страву, яка принесе максимальну користь та задоволення. Сьогодні увага в Україні прикута до смакових властивостей та біологічної значимості продукту з молока - морозиву. В першу чергу показує асортиментний ряд морозива поєднується з фруктовими наповнювачами, топінгами, які додають продукту білків, жирів, вуглеводів. Десерт морозиво з фруктовими наповнювачами (ФН) є смачним найбільш вживаним літнім смаколиком |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31454 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ, 2025. 48 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2025/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 31454.pdf Розмір : 6987810 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ | |
|
| |