Репозиторій ВТЕІ
id: 31455
Назва: Удосконалення технології виробництва шоколадних цукерок шляхом використання функціональної сировини (за матеріалами Товариства з обмеженою відповідальністю «
Автори: Владислав Чорба
Ключові слова: виробництво, цукерки, функціональна сировина, шоколад, інгредієнти
Дата публікації: 2025-09-23 11:53:33
Останні зміни: 2025-09-23 11:53:33
Рік видання: 2025
Аннотація: Виробництво шоколадних виробів в Україні є однією з важливих і перспективних галузей харчової промисловості. Українські кондитерські вироби, зокрема шоколад, користуються значним попитом як на внутрішньому, так і на зовнішніх ринках завдяки своїй високій якості та багатому асортименту. Зростання споживчого інтересу до шоколадних продуктів, інноваційні підходи у виробництві та стабільний розвиток технологій сприяють постійному розвитку цієї галузі.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31455
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ, 2025. 47 с.
Розташовується в колекціях: 2025/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 31455.pdf Розмір : 5789077 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити