| id: | 31455 |
|---|---|
| Назва: | Удосконалення технології виробництва шоколадних цукерок шляхом використання функціональної сировини (за матеріалами Товариства з обмеженою відповідальністю « |
| Автори: | Владислав Чорба |
| Ключові слова: | виробництво, цукерки, функціональна сировина, шоколад, інгредієнти |
| Дата публікації: | 2025-09-23 11:53:33 |
| Останні зміни: | 2025-09-23 11:53:33 |
| Рік видання: | 2025 |
| Аннотація: | Виробництво шоколадних виробів в Україні є однією з важливих і перспективних галузей харчової промисловості. Українські кондитерські вироби, зокрема шоколад, користуються значним попитом як на внутрішньому, так і на зовнішніх ринках завдяки своїй високій якості та багатому асортименту. Зростання споживчого інтересу до шоколадних продуктів, інноваційні підходи у виробництві та стабільний розвиток технологій сприяють постійному розвитку цієї галузі. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31455 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ, 2025. 47 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2025/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 31455.pdf Розмір : 5789077 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ | |
|
| |