| id: | 31489 |
|---|---|
| Назва: | Українська кухня як тренд ресторанної галузі |
| Автори: | Чорна Н. М. |
| Ключові слова: | національна кухня, тренд, регіональна кухня, Україна, ресторанна галузь |
| Дата публікації: | 2025-10-03 13:02:38 |
| Останні зміни: | 2025-10-03 13:02:38 |
| Рік видання: | 2024 |
| Аннотація: | Як відомо, найпопулярнішими національними кухнями в Україні та закордоном протягом багатьох років поспіль є італійська, мексиканська та грузинська. Що стосується української кухні, упродовж тривалого часу вона була мало представлена закордоном, а в самій Україні була недооцінена. У зв'язку з початком повномасштабного вторгнення ситуація змінилася, і популярність української кухні почала стрімко зростати. Свідченням тому – дедалі більша представленість української кухні в закладах ресторанного господарства, а також стрімко зростаючий інтерес до неї наукової та професійної спільноти |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31489 |
| Тип видання: | Тези доповіді |
| Видавництво: | Промисловість та крафт для HoReCa в туризмі: досвід, проблеми, інновації : зб. наук. пр. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Київ, 23-24 травня 2024 р. Київ : НУХТ, 2024. С. 97-98. |
| Розташовується в колекціях: | Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 31489.pdf Розмір : 597942 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |