Репозиторій ВТЕІ
id: 31489
Назва: Українська кухня як тренд ресторанної галузі
Автори: Чорна Н. М.
Ключові слова: національна кухня, тренд, регіональна кухня, Україна, ресторанна галузь
Дата публікації: 2025-10-03 13:02:38
Останні зміни: 2025-10-03 13:02:38
Рік видання: 2024
Аннотація: Як відомо, найпопулярнішими національними кухнями в Україні та закордоном протягом багатьох років поспіль є італійська, мексиканська та грузинська. Що стосується української кухні, упродовж тривалого часу вона була мало представлена закордоном, а в самій Україні була недооцінена. У зв'язку з початком повномасштабного вторгнення ситуація змінилася, і популярність української кухні почала стрімко зростати. Свідченням тому – дедалі більша представленість української кухні в закладах ресторанного господарства, а також стрімко зростаючий інтерес до неї наукової та професійної спільноти
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31489
Тип видання: Тези доповіді
Видавництво: Промисловість та крафт для HoReCa в туризмі: досвід, проблеми, інновації : зб. наук. пр. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Київ, 23-24 травня 2024 р. Київ : НУХТ, 2024. С. 97-98.
Розташовується в колекціях: Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 31489.pdf Розмір : 597942 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити