Репозиторій ВТЕІ
id: 31491
Назва: Національна кухня: зміст та особливості формування
Автори: Чорна Н. М.
Ключові слова: національна кухня, українська кухня, культурна спадщина, національна ідентичність
Дата публікації: 2025-10-06 09:15:51
Останні зміни: 2025-10-06 09:15:51
Рік видання: 2024
Аннотація: Мета статті – на основі звернення до розвідок дослідників, а також результатів власного дослідницького пошуку розкрити зміст терміну «національна кухня», вивчити чинники, які на неї впливають, а також розглянути особливості генезису української національної кухні
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31491
Тип видання: Стаття у нефаховому виданні
Видавництво: Соціально-політичні, економічні та гуманітарні виміри європейської інтеграції України : зб. наук. пр. ХІІ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Вінниця-Чернівці, 15-17 травня 2024 р. Вінниця : ВРР ВТЕІ ДТЕУ, 2024. Ч. 2. С. 230-238.
Розташовується в колекціях: Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 31491.pdf Розмір : 299321 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити