| id: | 31491 |
|---|---|
| Назва: | Національна кухня: зміст та особливості формування |
| Автори: | Чорна Н. М. |
| Ключові слова: | національна кухня, українська кухня, культурна спадщина, національна ідентичність |
| Дата публікації: | 2025-10-06 09:15:51 |
| Останні зміни: | 2025-10-06 09:15:51 |
| Рік видання: | 2024 |
| Аннотація: | Мета статті – на основі звернення до розвідок дослідників, а також результатів власного дослідницького пошуку розкрити зміст терміну «національна кухня», вивчити чинники, які на неї впливають, а також розглянути особливості генезису української національної кухні |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31491 |
| Тип видання: | Стаття у нефаховому виданні |
| Видавництво: | Соціально-політичні, економічні та гуманітарні виміри європейської інтеграції України : зб. наук. пр. ХІІ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Вінниця-Чернівці, 15-17 травня 2024 р. Вінниця : ВРР ВТЕІ ДТЕУ, 2024. Ч. 2. С. 230-238. |
| Розташовується в колекціях: | Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 31491.pdf Розмір : 299321 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |