| id: | 31500 |
|---|---|
| Назва: | Удосконалення рецептури та технології виробництва халви = Improvement of the recipe and technology of halvah production |
| Автори: | Фіалковська Л. В. |
| Ключові слова: | страви, єврейська кухня, технологія, якість, рецептура. |
| Дата публікації: | 2025-10-06 12:09:56 |
| Останні зміни: | 2025-10-06 12:09:56 |
| Рік видання: | 2025 |
| Аннотація: | У статті наведені дані дослідження технології виробництва солодощів єврейської кухні. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31500 |
| Тип видання: | Стаття у наукових фахових виданнях України |
| Видавництво: | Праці ТДАТУ Випуск 25. Том 1, с. 153-159 |
| Розташовується в колекціях: | Статті/ Видання інших установ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 31500.pdf Розмір : 371910 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |