Репозиторій ВТЕІ
id: 31500
Назва: Удосконалення рецептури та технології виробництва халви = Improvement of the recipe and technology of halvah production
Автори: Фіалковська Л. В.
Ключові слова: страви, єврейська кухня, технологія, якість, рецептура.
Дата публікації: 2025-10-06 12:09:56
Останні зміни: 2025-10-06 12:09:56
Рік видання: 2025
Аннотація: У статті наведені дані дослідження технології виробництва солодощів єврейської кухні.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31500
Тип видання: Стаття у наукових фахових виданнях України
Видавництво: Праці ТДАТУ Випуск 25. Том 1, с. 153-159
Розташовується в колекціях: Статті/ Видання інших установ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 31500.pdf Розмір : 371910 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити