| id: | 31501 |
|---|---|
| Назва: | Локальна кухня в діяльності закладів ресторанного господарства: тенденції використання |
| Автори: | Чорна Н. М. |
| Ключові слова: | кухня, локальна кухня, локальні продукти, страви, приготування |
| Дата публікації: | 2025-10-06 12:11:58 |
| Останні зміни: | 2025-10-06 12:11:58 |
| Рік видання: | 2025 |
| Аннотація: | Локальна кухня – це кухня, яка передбачає приготування страв з локальних продуктів. Упродовж кількох останніх років локальна кухня формує один із головних трендів індустрії гостинності та туризму цивілізованих країн світу. Крім того, згідно з прогнозом Національної ресторанної асоціації США, до 2030 року включно місцевим продуктам та стравам, що відповідають концепції «від ферми до столу», споживачі приділятимуть ще більше уваги |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31501 |
| Тип видання: | Тези доповіді |
| Видавництво: | Промисловість та крафт для HoReCa в туризмі: досвід, проблеми, інновації : зб. наук. пр. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Київ, 15-16 травня 2025 р. Київ : НУХТ, 2025. С. 217-220. |
| Розташовується в колекціях: | Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 31501.pdf Розмір : 602147 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |