Репозиторій ВТЕІ
id: 31501
Назва: Локальна кухня в діяльності закладів ресторанного господарства: тенденції використання
Автори: Чорна Н. М.
Ключові слова: кухня, локальна кухня, локальні продукти, страви, приготування
Дата публікації: 2025-10-06 12:11:58
Останні зміни: 2025-10-06 12:11:58
Рік видання: 2025
Аннотація: Локальна кухня – це кухня, яка передбачає приготування страв з локальних продуктів. Упродовж кількох останніх років локальна кухня формує один із головних трендів індустрії гостинності та туризму цивілізованих країн світу. Крім того, згідно з прогнозом Національної ресторанної асоціації США, до 2030 року включно місцевим продуктам та стравам, що відповідають концепції «від ферми до столу», споживачі приділятимуть ще більше уваги
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31501
Тип видання: Тези доповіді
Видавництво: Промисловість та крафт для HoReCa в туризмі: досвід, проблеми, інновації : зб. наук. пр. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Київ, 15-16 травня 2025 р. Київ : НУХТ, 2025. С. 217-220.
Розташовується в колекціях: Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 31501.pdf Розмір : 602147 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити