| id: | 31519 |
|---|---|
| Назва: | Тенденції та закономірності розвитку сегменту закладів ресторанного господарства з національною кулінарною концепцією |
| Автори: | Постова В. В. |
| Ключові слова: | ресторанне господарство, національна кухня, кулінарна концепція, тенденції розвитку, автентичність, локальні продукти, гастрономічний туризм |
| Дата публікації: | 2025-10-06 16:26:13 |
| Останні зміни: | 2025-10-06 16:26:13 |
| Рік видання: | 2025 |
| Аннотація: | У статті розглянуто актуальні питання розвитку сегменту закладів ресторанного господарства з національною кулінарною концепцією в Україні. Проаналізовано теоретичні аспекти та практичні особливості функціонування таких закладів, їхню роль у збереженні та популяризації національної кулінарної спадщини. На основі аналізу статистичних даних та експертних оцінок виявлено основні тенденції розвитку даного сегменту, зокрема зростання інтересу споживачів та туристів до автентичної кухні, використання локальних продуктів, модернізацію концепцій та зростання конкуренції. Підкреслено значний потенціал розвитку цього сегменту для гастрономічного туризму та культурного збагачення країни. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31519 |
| Тип видання: | Стаття у нефаховому виданні |
| Видавництво: | Соціально-політичні, економічні та гуманітарні виміри європейської інтеграції України: зб. наук. пр. ХІІІ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Вінниця-Луцьк, 14-16 травня 2025 р. Вінниця, 2025. Ч. 2. С. 218-230. |
| Розташовується в колекціях: | Статті/ Видання інших установ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 31519.pdf Розмір : 467654 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |