Репозиторій ВТЕІ
id: 26050
Назва: НАССР в харчових технологіях = HASSP and production and technologies
Автори: Семко Т.В.
Ключові слова: НАССР, безпечність, товари, система, стандарт, кількість, практика, досвід
Дата публікації: 2021-01-11 16:20:06
Останні зміни: 2021-01-11 16:20:06
Рік видання: 2019
Аннотація: Метою вивчення дисципліни є формування у студентів системи знань з теорії та методології застосування на практиці концепції НАССР у діяльності підприємств, що складають безперервний ланцюг виробництва та розподілу харчових продуктів, набуття ними навичок з розробки, впровадження та розвитку систем управління безпечністю продукції на підприємствах з виробництва та обігу харчових продуктів і продовольчої сировини, формування у студентів знань щодо мети, загальних підходів та організації контролю безпечності споживних товарів на основі вітчизняних та закордонних досвіду і практики.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26050
Тип видання: Робоча програма
Видавництво: : робоча програма. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2019. 20 с.
Розташовується в колекціях: Робочі програми/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 26050.pdf Розмір : 257992 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити